ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Pronájem gastrovybavení

Jaká je cena při vícedenním pronájmu?

Při pronájmu vybavení na dva dny a víc, přistupujeme ke kalkulaci individuálně. Vše se odvíjí od počtu dní, kdy potřebujete již mít vybavení na místě. Zpravidla nikdy neúčtujeme všechny dny pronájmu. Například při jednodenní víkendové akci - zapůjčení v pátek a vrácení v pondělí - účtujeme pouze 1 den pronájmu.

Je možné, aby jste si Vaše vybavení odvezli ještě večer po skončení akce?

Ano, tato varianta je po domluvě možná.

Zajišťujete montáž a demontáž vámi zapůjčených věcí?

Za poplatek Vám na místě lze věci montáž a demontáž provést.

Můžu zapůjčené věci vrátit špinavé?

Ano, Vámi zapůjčené věci nám můžete vrátit špinavé, nicméně bude účtován příplatek dle ceníku.

Co znamená cena uvedená u půjčovaného vybavení?

Cena uvedená u produktu, je standardně za 24 hodin pronájmu, není-li předem dohodnuto jinak. Cena je bez případné dopravy, montáže, demontáže ... Tyto služby se kalkulují zvlášť dle našeho cenku.

Gril a grilování

Jak velké sele bude potřeba pro 50 osob?

Jednoduše lze říci, že budete potřebovat 1 kg živé váhy selete na jednoho strávníka. Tento jednoduchý výpočet platí pro selata do 35 kg, u těžších už můžeme počítat s méně než jedním kilogramem na strávníka. Pro 50 strávníků bych tedy volil sele o velikosti 45 - 55 Kg živé váhy.

Jaké dřevo a kolik budu potřebovat na ugrilování selete ?

V našem grilu lze topit pouze dřevem. Doporučujeme zvolit vyschlé dřevo s vysokou výhřevností, tzn. spíše tvrdé dřevo, jako je například dub či buk. Naopak se raději vyhněte dřevu jako je borovice, nebo smrk. Poměrně rychle shoří a má malou výhřevnost. Spotřeba dřeva závisí na spoustě faktorů, ale obecně se dá říci, že potřebujeme cca 15 kg tvrdého vyschlého dřeva na každých 10 kg grilovaného masa. Dřevo,Vám samozřejmě můžeme také dodat, cena pytle dřeva je 10 kg /300 Kč.

Jak složité je grilovat maso, či sele?

Grilování není jen o tom, že maso hodíte na gril a čekáte. Maso je potřeba důkladně naložit, případně napíchnout na gril, správně se o maso starat - potírat ho,atd... Proto pečlivě zvašte, zda se pustíte do grilování sami, nebo zda necháte grilování na nás 🙂

Kolik času zabere grilování?

Samotná délka grilování je velice závislá na tom, jak jste maso dobře připravili a jak se topí. Zde uvádíme, alespoň orientační časy: 10 kg krůta - grilujeme cca 2,5 hod. ( 1,5 hod. v alobalu a pak přibližně 1 hodinu bez), 15 kg vepřovou kýtu - grilujeme cca 3,5 hod. (2,5 hod. v alobalu a 1 hodinu bez), 50 kg sele - grilujeme 4 - 4,5 hod. (3 hod. v alobalu a hodinku bez).

Chci grilovat různé druhy masa, můžete mi pomoci?

Ano, v nabídce máme k zapůjčení různé typy grilů, a to jak plynové (vhodné především na ražničí, steaky, atd..), tak i grily na dřevo, kde lze grilovat velké kusy masa, kýty, nebo třeba celé velké sele.

Jaké největší sele se vejde na váš gril?

Když potřebujeme grilovat velké sele, je potřeba odřiznout hlavu. Potom se na gril vejde i sele o váze cca 110 kg. Takto velké sele potom pokryje spotřebu až 150 strávníků.

Ozvěte se, společně vymyslíme nejlepší řešení:

+420 720 026 887| info@catering-grasel.cz

Nezávazná poptávka vypůjčení vybavení

V poli Poznámky uveďte, prosím, svou představu a požadavky. Čím více budeme vědět, tím lepší nabídku Vám můžeme předložit.