PŘEDKRMY
Předkrmy, polévky, hlavní chod
50g Plněné papričky sýrem

Výborné pálivé papričky plněné sýrem, zdobené polníčkem a doplněné toustem.
200g Caprese s bagetkou

Salát caprese se skládá s mozzarely, rajčat nakrájených na plátky, to vše zakápnuté olivovým olejem. Na dozdobení používáme bazalku. Podáváme s nakrájenou bagetkou.
Sýrová ciabatta

Nastrouhané sýry se smíchají s cibulí, majonézou, zakysanou smetanou, máslem a česnekem. Tato směs se nanese na rozkrojenou bagetku a nechá se zapéct do zlatova.
Vejce Benedikt na bagetce

Opečená žemle s kouskem šunky, na ní ztracené vejce s roztékajícím se žloutkem a to vše završené lahodnou holandskou omáčkou.
Zapečené avokádo

Rozpůlené avokádo naplníme vejcem, posypeme nakrájenou šunkou, bazalkou a zasypeme parmazánem. Celé to dáme zapéct a podáváme s toasty.
1 ks Jihočeská topinka

Na topinku dáme míchané vejce a celé zasypeme nastrouhaným sýrem.
50g Husí játýrka restovaná na cibulce s anglickou slaninou podávané na zeleném listu salátu, pečivo

Na jemno nakrájená cibulka se osmahne do zlatova, přidají se husí játra a slanina. Vše se lehce dorestuje a podává na listu salátu.
1 ks Masová topinka se sýrem

Topinka potřená česnekem a pokladená směsí masa a zeleniny (rajčata,papriky, cibule). Celé je to posypáno sýrem.
90 g Játrový sýr s plněnou pikantní papričkou

70 g játrový sýr + 20 g paprička, zdobeno polníčkem, 2 ks toust
3 ks Šunková rolka s křenem a šlehačkou

Plátek šunky smotaný do ruličky, plněný vyšlehanou smetanou s křenem.
70g Výběr sýrů zdobený polníčkem

Výběr sýru zdobený polníčkem a podávaný s 2 ks toustem.
SLOŽENÍ:
1x smetanový sýr s bylinkami, uzený 1x korbáček, 2x plátek Koliba uzený
POLÉVKY
Jak polévky vaříme
- nepoužíváme náhražky ani polotovary
- výhradně domácí suroviny
Polevku vám připravíme dle Vaši chuti a přání
∇ NEJOBLÍBENĚJŠÍ ∇
Doporučujeme zapůjčit
Ohřívací vana s kotlíky
Ohřívací kotlík
Frankfurtská s bramborem

Číslo produktu: 2PL - 08
Dršťková polévka

Číslo produktu: 2PL - 07
Hráškový krém

Číslo produktu: 2PL - 05
Kulajda

Číslo produktu: 2PL - 04
Gulášová polévka

Číslo produktu: 2PL - 03
Moravská česnečka

Číslo produktu: 2PL - 06
Hovězí vývar s nudlemi a játrovou rýží

Číslo produktu: 2PL - 02
Hovězí vývar s nudlemi a játr. knedlíčky

Číslo produktu: 2PL - 01
Cibulačka s uzeninou

Hovězí vývar s masem a nudlemi

HLAVNÍ CHOD
150g Svíčková na smetaně, hovězí maso, houskový knedlík (maso dle výběru)

Česká klasika podávaná nejčastěji s kynutým či houskovým knedlíkem. Díky restované zelenině a citrónové šťávě získá specifickou chuť, která si vás podmaní.
150 g Hovězí guláš s cibulí (houskový knedlík/pečivo 2ks)

Hovězí osmahnuté a podušené na cibulce a sladké paprice. Zahuštěné moukou, podávané s houskovým knedlíkem a zdobené čerstvou cibulkou.
150g / 200g Smažený řízek (maso dle výběru), bramborový salát

Řízek je připravován výhradně z kvalitního vepřového masa, které je obaleno v trojobalu (mouka,vejce,strouhanka) a následně usmažen v oleji.
600g Husí stehno, variace zelí (červené, bílé), variace knedlíků (houskové, bramborové)

Husí stehno upečené do zlatova, bílé a červené dušené zelí, houskové a bramborové knedlíky.
150g Zvěřinové ragů s kořenovou zeleninou, houskový knedlík

Směs jeleního, kančího a srnčího masa podušeného na kořenové zelenině, zahuštěné moukou, podává se s houskovým knedlíkem.
150g Vepřové medailonky přírodní

Přírodní řízek rozhodně patří k základním kuchařským dovednostem. Sám o sobě potěší všechny strávníky, kteří holdují masu a pro kuchaře je východiskem k dušeným plátkům masa s nejrůzněji ochucenými omáčkami.
150g Plněná panenka anglickou slaninou a nivou

150g vepřové panenky plněné nivou zabalíme do anglické slaniny, upečeme do zlatova a přelijeme výpekem. Na ozdobu je použita zelenina - rajčata, okurky, papriky, hrášek a kukuřice.
150g Plněná panenka se špenátem a mozzarellou

150g vepřové panenky plněné špenátem a mozzarelou upečené do zlatova a přelité přírodní šťávou. Na ozdobu je použita zelenina - rajčata, okurky, papriky, hrášek a kukuřice.
150g Vepřová panenka špikovaná švestkou, přelitá švestkovým přelivem

150g vepřové panenky plněné švestkou upečené do zlatova a přelité švestkovým přelivem.
200g Vepřový krkovička s fazolovými lusky a anglickou slaninou

Ugrilujeme naloženou vepřovou krkovičku, osmahneme fazolky na anglické slanině a zasypeme jimi steak. Na oblohu je použita zelenina - rajčata, okurky, papriky, hrášek a kukuřice.
200g Vepřová krkovička s žampiony, sypaná sýrem

150g vepřové panenky plněné nivou a ořechy zaballíme do anglické slaniny, upečeme do zlatova a přelijeme výpekem. Na ozdobu je použita zelenina - rajčata, okurky, papriky, hrášek a kukuřice.
200g Graselova flákota, zeleninová obloha

Chutná Graselova flákota doplněná osmaženou cibulkou a zeleninovou oblohou.
100g Vepřový plátek + 100g kuřecí plátek, pepřová omáčka

100g kuřecího a 100g vepřového masa se osmahne a přelije se smetanovou omáčkou s celým pepřem. Na oblohu je použita zelenina - rajčata, okurky, papriky, hrášek a kukuřice.
150g Přírodní kuřecí kapsa plněná vaječnou směsí s hráškem

Kuřecí maso naklepeme a vytvoříme z něho kapsu, do které vložíme připravenou směs vajíček a hrášku. To celé upečeme v troubě. Na ozdobu je použita zelenina - rajčata, okurky, papriky, hrášek a kukuřice.
150g Kuřecí maso v bramboráku

150g kuřecího masa vloženého do bramborákového těsta a usmažené, posypané nastrouhaným sýrem. Na oblohu je použita zelenina - rajčata, okurky, papriky, hrášek a kukuřice.
200g Kuřecí plátek v sýrové omáčce, zeleninová obloha

200g kuřecí plátek přelitý sýrovou hustou omáčkou. Na ozdobu je použita zelenina - rajčata, papriky, okurky, hrášek a kukuřice.
150g Kuřecí plátek s broskví a sýrem, zeleninová obloha

Na kuřecí plátek položíme broskev a sýr a necháme to zapéct. Na ozdobu je použita zelenina - rajčata, okurky, papriky, hrášek a kukuřice.
150g Přírodní kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem

Kuřecí maso naklepeme a vytvoříme z něho kapsu, do které vložíme šunku a sýr. To celé upečeme v troubě. Na ozdobu je použita zelenina - rajčata, okurky, papriky, hrášek a kukuřice.
150g Přírodní kuřecí kapsa plněná anglickou slaninou a nivou

Kuřecí maso naklepeme a vytvoříme z něho kapsu, do které vložíme plátek anglické slaniny a nivu. To celé upečeme v troubě. Na ozdobu je použita zelenina - rajčata, okurky, papriky, hrášek a kukuřice.
Ozvěte se, společně vymyslíme nejlepší řešení:
+420 720 026 887| info@catering-grasel.cz